ACTUALITATELOCAL

Zoro i-a dat un pumn în fața unui consătean

Arbore/ Ieri,   lucrătorii din cadrul Poliției Orașului Solca, au fost sesizați prin intermediul SNUAU 112 de către  Băcilă Liliana, despre faptul că concubinul acesteia, Pribeagu Radu,a fost lovit de către Stîngaciu Zoro.

În urma deplasării la fața locului, a fost identificat Pribeagu Radu, prezentând leziuni la nivelul feței. Acesta a declarat verbal faptul că în timp ce se afla în zona denumită popular „cimitirul pocăiților” din comuna Arbore, s-a întâlnit cu numitul Stîngaciu Zoro din aceași comună, ocazie cu care în urma unor discuții contradictorii, Stîngaciu Zoro l-a lovit pe Pribeagu Radu cu pumnul în zona feței după care a plecat.

Ca urmare a agresiunii, Pribeagu Radu a refuzat intervenția unui echipaj de ambulanță pentru acordarea de îngrijiri medicale întrucât a considerat că nu este necesar, fiind totodată îndrumat către serviciul de medicină legală în vederea obținerii unui certificat medico – legal.

Persoanei vătămate i s-a adus la cunoștință faptul că are dreptul să depună în termen de 90 de zile plângere prealabilă cu privire la evenimentul produs.

Având în vedere cele constatate, politia s-a sesizat din oficiu sub aspectul comiterii  infracțiunii de ”loviri sau alte violențe” faptă prev. și ped. de  art.193 alin.1 din Codul Penal, dosar penal care urmează a fi soluționat procedural de către lucrătorii Postului de Poliție Arbore.