BREAKING NEWSRELIGIE

Ziua Recoltei sărbătorită de comunitatea polonă la Biserica Romano-Catolica din comuna Moara

Sărbătoare pentru comunitatea polonă. Ziua roadelor în comuna Moara și sfințirea vitraliilor de la Biserica romano-catolică Sf. Maximilian Kolbe din comuna Moara. Alaturi de comunitate s-a aflat edilul comunei, Eduard Dziminscki, președintele Uniunii Polonezilor din România, Longher Ghervazen alaturi de sotie, Victoria Ghervazen, preoți catolici, localnici si invitati.

Mândră de primarul comunei Moara, Eduard Ferdinand Dziminschi,de parohul bisericii romano-catolice pr. Ionut Pal și de locuitorii comunei Moara.
,,Felicitări pentru organizarea excepțională a acestor evenimente. Totul a fost la superlativ pentru ca a fost făcut cu dăruire, credință și profesionalism de acești oameni minunați împreună cu toți credincioșii comunei.Felicitări copiilor din ansamblul tinerilor polonezi din Moara!
Mulțumim președintelui Uniunii Polonezilor din România,deputatul Ghervazen Longher, pentru costumele minunate pe care le-a cumpărat din Polonia copiilor din Ansamblul Polonez din Moara și pentru că întotdeauna susține educația copiilor, performanțele elevilor și promovarea tradițiilor și obiceiurilor din generație în generație,, este mesajul conducerii Parorhiei Moara.