Ziua de 6 decembrie a fost marcată la Colegiul Economic „Dimitrie Cantemir” din Suceava prin desfășurarea concursului județean „Rețete și preparate culinare tradiționale din Bucovina”, cu tema: „DESERTUL BUCOVINEAN”, parte a proiectului educațional „Bucovina culinară”, proiect coordonat de dir. adj. Panaite Liliana, prof. dr. Vranciu Livia Elena, prof. Andrieș Andreea Claudia și ec. Gogu Elena Claudia- director executiv DAJS.
Nu au lipsit l inspector Ursulean Dumitru Gavril, ISJ Suceava, inspector Trufin Eugenia, ISJ Suceava, Andreea Druță, antreprenor și fondator Lapterra, drd. ing. Ciubotărița Ana, Natur Grup Romania – Distribuitor Daymsa în România, Alexandria Librarii și Botușan Beatrice Antonella, DAJS.
,,A fost o adevărată plăcere să vedem cum fiecare concurent a adus în fața juriului nu doar talentul culinar, ci și o parte din tradițiile și cultura Bucovinei, învăluite în arome și creativitate. Fiecare desert a fost o adevărată bijuterie culinară care a îmbinat perfect aromele tradiționale cu inovația, iar asta ne-a impresionat pe toți.
Mulțumim încă o dată tuturor pentru participare și pentru contribuția la succesul acestui eveniment! Vă dorim mult succes în continuare și sperăm să ne revedem și la edițiile viitoare,, este mesajul conducerii unitatii de invataman