BREAKING NEWSMONDENNAȚIONALULTIMA ORĂ

BOMBA/Ziarul de Cluj: Ministrul Rafila acuzat de un sot sucevean ca e un pradator sexual. „Mi-a lasat gravida nevasta!”

Este scandal monstru în România, iar în centrul său se află ministrul Sănătății, Alexandru Rafila! Reprezentantul Guvernului este acuzat că ar fi lăsat însărcinată o femeie măritată!

Scandal monstru în România cu ministrul Alexandru Rafila în prim plan

Alexandru Rafila, ministrul Sănătății, părea a fi un tată și un soț model. Spune că s-a căsătorit la vârsta de 45 de ani cu o angajată de la Casa Națională de Asigurări de Sănătate și împreună au un băiețel în vârstă de 10 ani.

Ei bine, ziardecluj.ro îl contrazice și spune că nu este căsătorit. În plus, se pare că medicul are și o viață paralelă, în care ar avea și amantă. O spune chiar soțul unei femei cu care ministrul ar fi avut o relație extraconjugală. Rafila chiar ar fi lăsat-o însărcinată pe femeie și totul a ieșit la suprafață după ce soțul înșelat și-a strigat pe Internet durerea. Iată povestea lui:

De o buna bucata de timp, suceveanul Iulian Anghelus, functionar la Consiliul Judetean Ilfov, a postat pe pagina persoanala mai multe mesaje în care lansa fel de fel de acuzații la adresa unui politician dar și a soției sale, lăsând să se înțeleagă că a fost înșelat și trădat  de cea cu care a mers la altar .

Iulian a dezvăluit pentru Ziarul de Cluj cum nevasta , Lorena l-ar fi  inșelat cu medicul epideiolog Rafila, dar nu numai ca il inseala cu unul dintre cei mai puternici oameni din Statul Roman, dar ca ar fi  si ramas gravida cu el.

Iulian Anghelus  il considera pe Rafila un soi de Jeffrey Epstein de Romania.

Suceveanul a decis să discute in exclusivitate cu Ziarul de Cluj  despre o persoana publica de mare notorietate, lider PSD de rang inalt si ministrul unuia dintre cele mai importante portofolii din Guvern.

Povestea lui Iulian Anghelus este socanta. Merita sa o cititi pana la capat, este asumata si oferita in exclusivitate de Strict Secret.

 

Cititi mai multe pe:

https://ziardecluj.ro/exclusiv-ministrul-rafila-acuzat-de-un-sot-incornorat-ca-e-un-pradator-sexual-mi-a-lasat-gravida-nevasta/