ACTUALITATEBREAKING NEWSLOCAL

Wizz Air introduce o nouă rută de zbor din Suceava. Biletele costă 149 de lei

Compania aeriană Wizz Air va opera, începând din ianuarie 2023, o nouă rută din România în Israel, respectiv de pe aeroportul din Suceava către aeroportul „Ben Gurion” din Tel Aviv.

Potrivit unui comunicat de presă al operatorului aerian, biletele pentru aceste zboruri pot fi deja cumpărate online de pe site-ul companiei şi prin intermediul aplicaţiei pentru mobil, cu preţuri începând de la 149 de lei sau 29,99 euro, pe segment.

Zboruri de la 149 de lei cu Wizz Air

Această nouă rută este prima operată de Wizz Air de la Suceava către Orientul Mijlociu, completând cele 12 rute existente către destinaţii din Europa. Începând cu data de 9 ianuarie 2023, compania aeriană va oferi două zboruri săptămânale din Suceava către Tel Aviv, în zilele de luni şi vineri.

Extinderea rutelor vine cu mai puţin de o lună înainte de deschiderea bazei Wizz Air de la Aeroportul Internaţional „Ştefan cel Mare” din Suceava şi înainte de livrarea a două noi aeronave, care vor sprijini operaţiunile pe cinci rute deja anunţate, către: Paris-Beauvais (Franţa), Bruxelles-Charleroi (Belgia), Veneţia-Treviso (Italia), Larnaca (Cipru) şi Eindhoven (Olanda).