ANUNȚ

Wizz Air angajează piloţi şi stewardese. Ce salarii oferă

Wizz Air anunţă că face angajări. Cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est angajează piloţi şi stewardese.

Compania aeriană anunţă că viitorii angajaţi se pot aştepta la salarii competitive, instruire, uniformă gratuită, bilete de avion gratuite şi reduceri pentru prieteni şi familie.

„Wizz Air încurajează înscrierile însoţitorilor de zbor experimentaţi, precum şi pe cele ale doritorilor fără experienţă.

Însoţitorii de zbor ce se alătură echipei Wizz Air se pot aştepta la salarii competitive în cadrul uneia dintre companiile aeriene cu cea mai rapidă creştere din Europa, instruirea specifică unui lider în industrie, oferirea unui salariu în timpul perioadei iniţiale de instruire, uniformă gratuită, bilete nelimitate pentru angajaţi, un număr de bilete gratuite şi reduceri pentru prieteni şi familie, dar şi un program lunar de lucru anunţat în fiecare lună”, anunţă reprezentanţii companiei aeriene, potrivit unui comunicat de presă.

Însoțitorii de bord pot încasa un salariu de circa 1.000 de euro pe lună. Astfel, salariul de bază pentru o stewardesă este în jur de 1.200.-1.400 de lei lunar, iar la acesta se adaugă și diurna de zbor, care este de 40 de euro pe zi.

Lunar, fiecare stewardesă are cel puțin 12 zboruri. În urma unui mic calcul, vom observa că diurna totală este de 360 de euro pe lună, potrivit redactia.ro.