MONDEN

Vrei să ai bunătăți pe masă de Sfintele Sărbători Pascale și nu ai timp? Pensiunea La Filuță a pregătit Coșul cu bunătăți de Paște

COȘUL CU BUNĂTĂȚI DE PAȘTE 2024. Cosul traditional contine, in general, mancarea specifica sarbatorii, pe care fiecare o pregateste pentru masa de Paste: drob de miel, friptura, branza, pasca cu brînză sau cu ciocolată, cozonac cu nucă și stafide.
În apropierea sărbătorilor pascale,  Pensiunea La Filuță din comuna Mălini vă ofera posibilitatea ,,de a pune pe masa de Paște câteva produse tradiționale, preparate-n vatra noastră,,.
Tradițional, în noaptea de Paști, creștinii merg la biserică pentru a se ruga, a lua lumină, dar și pentru a sfinți bucate
,, Dacă ne treceți pragul, mirosul îmbietor al cozonacului și al drobului proaspăt copt vă va ademeni încă de la intrare și cu siguranță vă veți convinge că faceți cea mai bună alegere, iar dacă nu puteți ajunge la noi, atunci ne puteți contacta telefonic sau pe whatsapp pentru a comanda produsele dorite.  P.S. Livrarea la domiciliu a meniurilor va fi gratuită în județul Suceava pe o rază de 50km. Livrăm și în țară prin curier,, este mesaul administratorului  renumitei pensiuni.
.Cei care vor să facă comenzi pot suna la