BREAKING NEWSPOLITIC

Vosganian, primit cu covorul rosu in PNL. Ce spunea acum 2 ani: „Alianta PSD-PNL este cea mai bizara struto-camila politica ce se poate imagina”

Ramasitele ALDE, formatiune infiintata de Calin Popescu Tariceanu prin ruperea PNL pentru a asigura sprijin guvernului PSD condus de Victor Ponta, au fuzionat duminica cu PNL. Reamintim ca Tariceanu si ALDE au sustinut puternic regimul Dragnea in timpul asaltului impotriva justitiei.

Consiliului Politic National al PNL a aprobat, in sedinta de duminica, protocolul de fuziune cu ALDE.

„In cadrul sedintei, au fost luate urmatoarele decizii: aprobarea protocolului de fuziune PNL cu ALDE (876 voturi pentru), aprobarea aliantei electorale PNL-PSD pentru alegerile europarlamentare (838 voturi pentru), numirea domnului Vlad Nistor drept membru in Biroul Executiv cu rang de vicepresedinte (876 voturi pentru)”, se precizeaza intr-un comunicat de presa al PNL.

Vosganian, primit cu covorul rosu in PNL. Ce spunea acum 2 ani: „Alianta PSD-PNL este cea mai bizara struto-camila politica ce se poate imagina”

Ramasitele ALDE au fost reprezentate de Varujan Vosganian.

Vosganian a declarat in octombrie 2021 ca alianta PSD-PNL este „cea mai bizara struto-camila politica ce se poate imagina”.

„Un Guvern minoritar PNL sustinut de PSD este cea mai bizara struto-camila politica ce se poate imagina, mai ales dupa luptele politice si civice din ultimii ani. Faptul ca a mai existat o astfel de experienta in trecut nu e relevant. Guvernul minoritar PNL (2007 – 2008), din care am facut parte, a fost sustinut de PSD dar intr-o anumita logica, anume aceea ca cele doua partide aveau un adversar comun: Traian Basescu.Acum, insa, cu un PNL subordonat total presedintelui si un Pe-Se-De ostil presedintelui (sentimentul e reciproc), nu prea vad cum s-ar putea face maioneza fara sa se taie. Decat daca PNL si PSD au un alt centru comun de comanda care nu se vede cu ochiul liber”, a scris Vosganian pe Facebook.