GENERAL

Vosganian: Epidemia de COVID 19 devine tot mai mult o ficțiune este dovedit chiar de legiuitorii ei. Ce spune un text dintr-un Ordin al Ministrului Sanatatii

Varujan Vosganian arata ca epidemia de COVID 19 devine tot mai mult o ficțiune este dovedit chiar de legiuitorii ei. Politicianul a detaliat modul halucinant in care oamenii sunt pusi in situatii cu totul iesite din comun insa nimeni nu isi asuma responsabilitatea din institutii care ar trebui sa respecte asa zisul ordin:
Iată un text halucinant din Ordinul Ministrului Sănătății nr. 35/7 ianuarie 2022: persoanele care se reinfectrează în termenul de 180 de zile și nu manifestă simptome grave sunt socotite sănătoase!!!
Să zicem că te-ai infectat în octombrie trecut. Faci un nou test (pe banii tăi) în februarie. Rezultatul: pozitiv. Te-ai reinfectat. Direcția de Sănătate Publică refuză să-ți elibereze dovada pozitivării (CoronaForms). Te trimite la medicul de familie. Cum să merg la medic, dacă sunt infectat și trebuie să stau acasă? DSP nu-ți mai răspunde, a pierdut deja destul timp cu tine. Medicul de familie te întreabă la consult: Te doare rău capul? Nu, răspunzi tu. Dar gâtul! Nu, slavă Domnului! Tușești? Nu!. Ești sănătos, se anunță verdictul medicului de familie. Cum sunt sănătos? am făcut test și rezultă că sunt infectat! Nu, răspund, în cor DSP și medicul de familie, ți se pare…
Ești infectat, dar nu ești infectat, trebuie să stai acasă, firește, să nu îmbolnăvești și pe alții, dar nu primești concediu, ești pe cont propriu, treaba ta, căci DSP îți flutură pe sub nas Ordinul Ministrului 35/7 ianuarie 2022 care spune negru pe alb (II.c):„ Dacă persoanele se retestează îm perioada de 180 de zile de la data primului test pozitiv și au un rezultat pozitiv, nu se consideră o nouă infecție, cu excepția situației în care acestea prezintă simptomatologie sugestivă.” Atenție, nu orice fel de simptomatologie, ci una sugestivă, adică doar atunci când ești lat de bolnav.
Infectați neinfectați. Curat bolnav! vorba noilor Pristanda ai politicii sanitare,,