ACTUALITATELOCAL

Violență în familie. Femeie lovită de concubin

Violență în familie. Femeie lovită de concubin. Lucrătorii Poliției mun. Câmpulung Moldovenesc au fost sesizați prin apel SNUAU 112 de către o femeie  că a fost agresată fizic de către concubinul ei, fapta petrecându-se în locuința comună situată pe raza mun. Câmpulung Moldovenesc.

Duminica, în jurul orei 01.00, pe fondul unui conflict spontan, barbatul  a lovit-o pe concubina sa, cu palmele peste față, după care aceasta a căzut și s-a lovit la piciorul drept de dunga patului, fapt în urma căruia persoana vătămată a suferi leziuni.

Totodată, cu ocazia altercației descrise mai sus, acesta  a lovit-o cu palma pe iubita, peste mâna în care aceasta ținea telefonul mobil, pentru a o împiedica să apeleze numărul de urgență 112, fapt în urma căruia display-ul telefonului s-a crăpat.

Persoana vătămată a declarat verbal că nu are nevoie de îngrijiri medicale și că nu solicită intervenția ambulanței, ocazie cu care i s-a adus la cunoștință faptul că se poate adresa unui medic legist în vederea emiterii unui certificat medico-legal.

Având în vedere cele de mai sus, precum și aspectele rezultate în urma aplicării formularului de evaluare a riscului, a fost emis ordinul de protecție provizoriu împotriva barbatului agresiv  valabil de la data de 21.07.2024 și până la data de 26.07.2024, sus-numitul luând la cunoștință de bază de proces – verbal despre această măsură și despre interdicțiile pe care este obligat să le respecte.

S-a întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunilor de „violență în familie”.