ACTUALITATELOCALULTIMA ORĂ

Video/Satui de promisiuni si asteptare, localncii din Bosanci s-au apucat sa asfalteze drumul judetean pe cont propriu

Satui de promisiuni si asteptare, localncii din Bosanci s-au apucat sa asfalteze drumul judetean pe cont propriu. Cetățenii comunei s-au săturat de praful și disconfortul creat de șantierul abandonat al Axei Rutiere Strategice Iași – Suceava.  Mașini care se distrug si parbrizuri sparte, de asta au parte toți cei care trec pe drumul județean administrat de Consiliul Județean Suceava.

În loc de infrastructură modernă, șeful administrației județene Gheprghe Flutur le ofera sucevenilor folclor, adica circ si paine de la Guverul PNL. Acum insa la guvernare este și PSD insa artera de circulație a fost și este în administrarea Consiliului Județean

Suceava.Sătui să-si strice maşinile prin gropi, aceștia au decis să pună mână de la mână şi să repare drumul. Teoretic, strada ar fi trebuit asfaltată odată cu începerea lucrărilor la drumul strategic Iaşi – Suceava. Contractul a fost însă reziliat, în primăvară, iar în urma lui, drumul a rămas în şantier.

,,CETĂȚENII COMUNEI BOSANCI S-AU SATURAT SĂ-ȘI RUPĂ MAȘINILE PE DJ 208A, DRUM PE CARE DISPUTA ȘPĂGII Î-I OBLIGĂ PE CETĂȚENI SĂ AȘTEPTE DEJA DE MAI BINE DE DOI ANI DE ZILE.

CETĂȚENII COMUNEI BOSANCI, AU PROFITAT DE ,,NUNTĂ ÎN BUCOVINA’’ ATUNCI CÎND DOMNUL PRESEDINTE DE CONSILIU ERA OCUPAT CU DISTRACȚIA LA NUNTĂ, AU PUS MÎNÂ DE LA MÎNĂ ȘI AU ACOPERIT O PARTE DIN CRATERELE CELE MAI MARI.
FELICITĂRI GOSPODARILOR DIN BOSANCI 👍 și RUȘINE CONSILIULUI JUDEȚEAN SUCEAVA ,, este mesajul postat pe pagina de facebook . Alaturi de mesaj este postat si un clip video.
In luna august sunt sute de bocanceni dar si alte sute de suceveni care locuiesc in zonele apropiate si care au venit in concediu. Oamenii isi distrug masinile si nu înțeleg cum administrația județului este atat de nepăsătoare.
 „Am cerut doar pe această perioadă, cât nu se vor executa lucrări, să putem turna un covor asfaltic de 8 centimetri”, declara presei,  Neculai Miron, primar comuna Bosanci. „Este o chestiune de câteva zile până îi răspundem domnului primar de la Bosanci – dacă e posibil sau nu ca altcineva să intervină în afara unei licitații publice, pe care deja o organizăm cât de repede în repararea acestui drum”, spunea Irina Vasilciuc, administrator public CJ Suceava.
Doar ca in loc de raspuns, bosancenii aveau sa afle că Flutur nu mai poate de bine si se distreaza pe banii Consiliului Județean în proiecte de promovare a nunților