administratieULTIMA ORĂ

Video/Primarul orașului Cajvana, Gheorghe Tomăscu instalat în funcție. Este la al șaptelea mandat. Gheorghe Șoldan și Gavril Mârza, actual și respectiv, fost președinte de CJ, prezenți la depunerea jurământului

Primarul orașului Cajvana, Gheorghe Tomăscu a fost astazi instalat în funcție pentru inca un mandat de patru ani. Edilul este la al șaptelea mandat. Institutia Prefectului a fost reprezentata de Dana Valter.

De la prima reuniune a noului Deliberativ Local nu au lipsit in calitate de invitati președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Șoldan și  fostul șef al administrației județene, Gavril Mârza. Au mai fost prezenți consilieri județeni PSD, primarii comunelor Cacica, Botoșana și Pârtești de Jos dar  si candidați din partea PSD la Camera Deputaților.

Cajvănarii, mândri că au dat doi președinti de administrație județeană

,,Suntem mândri de președintele nostru ,, a spus unul dintre  consilierii locali al orașului Cajvana.

Șoldan promite sprijin pentru orașul natal

Noul președinte al  Consiliului Județean, Gheorghe Șoldan a mulțumit primarului Gheorghe Tomâscu și locuitorilor pentru că au fost alături de el la scrutinul electoral din 9 iunie.  ,, Pentru mine a fost foarte important. Eram la partid și la ora 12 noaptea nu mă interesa niciun rezultat  din nicio altă localitate, intrebam dacă au venit voturile de Cajvana. Asta era prima mea mare emoție. Nu mă gândeam dacă o să câștig sau nu Consiliul Județean. Mă gândeam ce o să zică ai mei de acasă, cajvănarii mei și pentru mine a contat enorm,, a arătat Șoldan.

Noul deliberativ localiv are 17 consilieri locali, toți au depus jurământul. Fostul președinte al Consiliului Județean Gavril Mârza a arătat că este dispus să il sprijine pe noul șef al administrației județene, social democratul Gheorghe Șoldan cu cunoștințele pe care le are despre administrație județeană dacă acesta ii va solicita ajutorul.