ACTUALITATEULTIMA ORĂ

Video. Membrii Asociației Alteralia din Franța au vizitat Vama Siret

Membri ai Asociației ALTERALIA au vizitat astazi, Vama Siret, Ei au fost însoțiți de subprefectul județului, Cristian Șologon.  Asociația ALTERALIA oferă de mai mulți ani sprijn persoanelor care nu reușesc să se integreze în societatea franceză, având strânse legături cu România. De aceasta data, prezența francezilor în Vama Siret este legata de sprijinul umanitar pentru Ucraina in urma demersurilor Departamentului pentru Românii de Pretutineni (DRP), sub coordonarea secretarului de stat Gheorghe Cârciu.  Convoiul umanitar destinat refugiaților ucraineni, format din două camioane pline cu alimente, produse de igienă, produse pentru nou-născuți etc. a ajuns din Franța în România și are ca destinație orașul Cernăuți. 

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

De asemenea, ALTERALIA derulează o serie de proiecte în orașe din regiunea pariziană în vederea facilitării procesului de integrare socio-economică a românilor care vin în Franța. Delegația franceză de la Suceava a fost formată din viceprimarul orașului Ivry-sur-Seine, Bertrand Quinet, responsabilul de misiune Medhi Mokrani, consilierul orașului Fresnes, Estelle Leyssenne, directoarea de cabinet a regiunii Grand Paris, Mathilde Ferment și administratorul ALTERALIA Ciprian Rebrisorean.