ACTUALITATEBREAKING NEWSLOCALULTIMA ORĂ

Video/Foto/Scene terifiante de la o partidă de vânătoare la care a participat intre altii si primarul comunei Breaza, Gheorghe Lesenciuc precum si șeful Filialei AJVPS, Ioan Hauca. Peste 20 de vânători au vânat mistreti

Revoltător. Scene terifiante au fost postate duminică seara pe o pagina de socializare.  Imaginile au fost filmate după o partidă de vănătoare, partidă organizată în zona de munte a județului Suceava de la care nu au lipsit membri AJVPS Suceava si inclusiv ai filialei Câmpulung Moldovenesc.De altfel, participanții par a se distra cu transportul mistrețului legat de mașina de teren a unui edil din zona de munte.

Trebuie amintit că filiala câmpulungeana este condusă de ani grei de Ioan Hauca iar grupa de vânătoare 18 Măgura Breaza și Fundu Moldovei este condusă de primarul comunei Breaza, Gheorghe Lesenciuc, membru PSD. Pasionați de vânătoare sunt și alți membri de la alte partide dar și persoane care lucrează în difierite domenii de activitate, așa cum deja este cunoscut.

Practica in care sunt transportate animalele după ce au fost impuscate este deja ca si obisnuinta pentru participantii la partidele de vânătoare din aceasta zona. Este o increngătură în ce privește împușcarea animalelor dar și valorificarea carnii si a produselor  de care oamenii simpli nici nu au auzit. Duminică, la partida de vânătoare au participat peste 20 de membri.

Vânătoarea a fost  organizată de filiala Câmpulung Moldovenesc in zona grupei de vânătoare 18 Măgura Breaza și Fundu Moldovei. După ce au vânat mistreți, membri asociației au decis să îi transporte la locurile unde ar urma cel mai probabil sacrificarea lor.

Imaginile video sunt dea dreptul revoltătoare cu atat mai mult cu cat la volanul unei mașini de teren se afla primarul comunei Breaza, Gheorghe Lesenciuc iar mașina de teren îi aparține. De altfel,  această practică ar fi folosită destul de des de către membri acestei asociații din zonă. Aceștia însă s-ar bucura și de protecția oamenilor legii.

 

De altfel, la fiecare vânătoare,  vânătorii trebuie sa poarte veste portocalii de semnalizare,și persoanele care participă în calitate de gonaș veste de semnalizare. Membri acestei asociatii nu respecta nici pe departe regulamentul, acestia se trezesc la distracție, zici că au venit să petreacă la un foc de tabără.

Ei sunt cei care au participat duminica la partida de vanatoare. Momentul a fost imortalizat pe pelicula de participanți. Unii dintre acestia se laudă cu preparatele vânătorești la cabanele pe care le detin. Carnea ar ajunge si la pensiunile din zona Fundu Moldovei, Moldovița, Breaza si Campulung Moldovenesc.

Trebuie amintit că șeful AJVPS Suceava, Nicolae Goicea s-a  pensionat și șef  ar fi fost numit un profesor din zona Câmpulung Moldovenesc in persoana unui profesoras-Corjin Mihai.