BREAKING NEWSSPORT

Video/Fostul primar al Municipiului Rădăuți, Aurel Olărean, nelipsit de la competițiile de cross. Ultima la care a aparticipat a fost la Mitocu Dragomirnei

Fostul primar al municipiului Rădăuți, Aurel Olărean este nelipst de la competițiile de cross organizate în țară și inclusiv in județul nostru. Ultima competiție la care politicianul rădăuțean a participat este la Mitocu Dragomirnei.

,,Întinzându-se pe aproximativ 13 kilometri de drum forestier in jurul faimoasei rezervații de Făget a Dragomirnei, proba de Cros a Maratonului Dragomirnei este perfecta începătorilor in alergarea pe teren accidentat ce își doresc sa-si testeze puterile pe un traseu mai lung de 10 kilometri, dar si specialiștilor de curse rapide si intense, profilul si traseul permițând performante sub 4 minute pe kilometru.

O arcada umbroasa si majestoasă te va însoți pe întreg traseul. După aceasta cursa vei rămâne iremediabil îndrăgostit de Pădurea Dragomirna. Dar nu te lăsa păcălit, proba de Cros este suficient de lunga iar pe parcursul ei vei avea parte de urcări grele sau coborâri vijelioase. Însă o data ce vei intra pe ultima parte a cursei, vei uita de toate, acolo măreția si răcoarea pădurii te vor împinge de la spate către finiș,, arata pagina acstrib.ro.

 

Este a cincea competiție de cross la care fostul edil a participant în acest an.