ACTUALITATEBREAKING NEWSLOCAL

Video/Explozie într-un bloc de locuinte.Trei persoane au fost rănite. Zeci de locatari au fost evacuati

Explozie intr un bloc de locuinte, astazi, în jurul orei 4.00, in cartierul sucevean Burdujeni, strada Rarau La fața locului au intervenit 3 autospeciale de stingere, o autoscara mecanica, o ajtospeciala pentru descarcerare si 2 ambuante SMURD, cu sprijinul a 2 echipaje SAJ . Potrivit ISU Bucovina Suceava, zeci de persoane   au fost evacuate ori s-au autoevacuat din  doua scari de bloc.
Un barbat a fost aruncat de suflul exploziei de la etajul doi. Peste o femeie a cazut tavanul.   Oamenii au fost treziti din somn de bubuitura care s-a auzit. La fața locului s-a deplasat și prefectul județului Alexandru Moldovan. Sunt pagube materiale uriase.În urma deflagrației, mai multe apartamente au fost serios avariate.
https://www.youtube.com/watch?v=sJt4wKJSPGY

Au fost inregistrate trei victime cu diferite traumatisme, preluate de echipajele medicale si paramedical, fiind transportate la spital. ,,

,,In urma exploziei din Burdujeni la UPU au ajuns 3 pacienti: un barbat de aproximativ 60 de ani in stare , politraumatizat si cu arsuri pe aprox 80% suprafata corporala gr 1,2 si 3 ( aruncat de suflul exploziei de la etajul 2), o femeie de 60 de ani cu arsuri faciale si la nivelul toracelui posterior ( sotia primului pacient) si o pacienta de aprox 60 de ani peste care a cazut tavanul, politraumatizata, cu traumatism toraco-abdominal si fracturi de bazin. Pacientii sunt momentan in curs de investigatii si stabilizare,, anunta purtatorul de cuvant al Spitalului Județean Suceava, dr. Dan Teodorovici. Potrivit ISU Bucovina au fost evacuate 40 de persoane iar cauza exploziei este in curs de stabilire.
 Update: a patra victima, care a plecat, initial, de la fata locului, a revenit in zona si este preluata de ambulanta SMURD. I se acorda ingrijiri medicale si va fi transportata la spital.

Vom reveni cu amanunte!