ACTUALITATELOCALULTIMA ORĂ

Video/Carnagiu pe şosea la limita dintre Suceava şi Botoşani. Copil in stare grava transportat cu elicopterul la Iasi. Un barbat a decedat

Accident rutier, astazi dupa-amiaza la iesire din com. Dumbraveni, spre Botosani, cu doua autoturisme implicate. Trei barbati  si un copil implicați în evenientul rutier foarte grav.Două maşini s-au izbit violent după o depăşire imprudentă. Accidentul a avut loc imediat după trecerea cu calea ferată, în localitatea Dumbrăveni.
La fața locului intervin pompierii militari cu doua autospeciale cu accesorii pentru descarcerare si o ambulanta SMURD, cu sprijinul a doua echipaje SAJ Suceava. De asemenea, au fost solicitate in sprijin doua echipaje de la SAJ Botosani si o ambulanta SMURD TIM de la ISU Botosani.

În accident au fost implicate un autoturism marca BMW, cu numere de înmatriculare de Suceava, în care se aflau patru persoane, printre care şi un copil de zece ani, şi o autoutilitară în care se aflau două persoane. Din păcate, unul dintre ocupanţii din utilitară a decedat pe loc, iar celălalt este grav răni

O adevărată desfăşurare de forţe a fost trimisă la faţa locului, echipe de intervenţie din trei judeţe. Ambulanţe cu medici din Suceava şi Botoşani, dar şi elicopterul SMURD de la Iaşi, care va ateriza la locul accidentului.

O adevărată desfăşurare de forţe a fost trimisă la faţa locului, echipe de intervenţie din trei judeţe. Ambulanţe cu medici din Suceava şi Botoşani, dar şi elicopterul

 

SMURD de la Iaşi, care va ateriza la locul accidentului. „De la Botoşani au fost trimise două ambulanţe cu medic şi un echipaj cu asistent. Răniţii vor fi transportaţi la Suceava. La faţa locului a fost solicitat şi elicopterul SMURD pentru copilul de zece ani”, a precizat medicul primar Liviu Stan, medic coordonator în cadrul SJA Botoşani.

. Printre raniti se afla si un copil.  S-a solicitat si interventia unui elicopter SMURD.

.  Copilul, de 10 anisori, cu TCC  a fost transportat cu elicopterul la un spital din Iasi.  Politia a preluat cercetarile.