ACTUALITATELOCALULTIMA ORĂ

Video/Foto/Altar de lumânări și flori la locul tragediei rutiere. Alex era student la Facultatea de Geografie a USV Suceava

Locul unde s-a întâmplat tragedia din Liteni  a devenit un altar de lumânări și flori. Rude, colegi, apropiați au aprins o lumânare și au depus flori la locul tragediei.

Lacrimi și durere în familia tânărului care a plecat mult prea devree la Ceruri.

Acum familia este însă împietrită și nu își explică cum a putut Dumnezeu să ia la Ceruri atât de devreme un copil  exemplu pentru noi toți. Peste două luni, un frate al victimei îmbrăcată costumul de mireCum să petreci când acum cu toții au un gol imens în familie.

Alex era student la Facultatea de Geografie a Universității Ștefan cel Mare din Suceava.  Tânărul a fost un elev eminent și la liceu. Toți cei care l-au cunoscut sunt acum înmărmuriți de durere.

Intreaga comunitate îl plânge. Durere fără margini în familia tânărului care a decedat pe loc în accidentul de ieri de pe raza orașului Liteni. Familia este împietrită de durere. Sunt zeci de mesaje sfâșietoare din partea rudelor,colegilor  și a prietenilor. Cei care l-au  cunoscut spun că Alex Manoliu era o persoană deosebită, cu un simț al umorului și cu o carismă de nedescris.

Acum cu toții se pregătesc să își ia rămas bun și să îl conducă pe ultimul drum.

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Alexandru Mihai Rotaru: Încep prin a-ți spune ca îmi pare rău dacă ti-am greșit vreodată ,fratele meu!
Nu îmi vine sa cred ca ai plecat dintre noi într-un mod tragic și dureros .
Vreau doar sa știi ca o sa fie totul bine aici , la noi, și o sa am grija de toate și o să încerc să-ți îndeplinesc și „dorințele ” pe care le aveai propuse , asa cum pot eu..!
Sper ca vei fi bine acolo sus și o sa ai și tu grija de noi toți!
Dumnezeu sa te ierte frate!
Mădălina Maftei: Scriu aceste rânduri cu mare durere și șoc în suflet… Încă aș vrea să cred că totul e doar un vis, iar tu, Alex, să fii încă în viață, să ieșim cu mașinile în centru și să ne claxonăm.. Nu îmi vine să cred că toate clipele frumoase, râsetele și tachinările din timpul liceului chiar și după el s-au transformat în amintiri și lacrimi.. Mereu ne tachinam pe subiectul cu înălțimea, spuneai că sunt colega ta preferată când aveai nevoie de teme și ne ajutam mereu în caz de nevoie… Acum toate acestea vor rămâne mereu doar în amintire și în sufletul meu…  Ai fost un om deosebit, cu un simț al umorului și o carismă de nedescris. Dumnezeu să te aibe în grija sa, prieten drag! Condoleanțe și multă putere familiei îndurerate!Vei rămâne mereu în inimile noastre “pagubă de om”! Dumnezeu să te odihnească în pace!

Andreea Ciobanu: Alex nu a vrut sa se întâmple asa! 

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Nu a vrut sa se omoare asa cum spun cei care nu l cunosc…
Noi cei apropiați lui îl cunoaștem, îi știm gândurile, visurile…
Voia sa plecam la mare,voia sa imi fie cavaler de onoare la nunta,aveam planuri sa mergem duminică la pește… și? Unde sunt planurile Alex?! Unde??
El nu a vrut sa moară nicicum…el se pregatea de examenul de miercuri..el avea multe planuri si abia aștepta sa le ducă la bun sfârșit..
Lui mereu ia plăcut sa zâmbească,sa fie fericit alaturi de toti cei dragi, mereu a fost alături de noi,mereu…
Când am auzit ca Alex nu mai este…am crezut ca e o glumă…din păcate nu a fost ..
Cel mai urat coșmar,cel mai greu moment din viața noastră..
Alexutu al nostru …
Mereu o sa rămâi in inimile noastre copil bun si cuminte!
Te iubim!
Stiu ca o sa ai grija si de mine de acolo de sus…!
Cristina Elena Maniliuc: Aș vrea să cred ca nu este adevărat… aș vrea sa cred ca atunci când mă voi întoarce acasă ne vom reîntâlni pe stradă cu mașinile și ne vom blița și claxona așa cum o făceam mereu… aș vrea să cred ca încă suntem la liceu și ne “certăm” și “batem” din cauza faptului ca mă tachinai stând in banca din spatele meu!😭 Nu vreau sa cred, dar din păcate trebuie sa o fac, fiindcă tu dragul meu coleg ai plecat dintre noi mult, dar mult prea devreme! Dumnezeu să te ierte dragă Alex, și să te țină de-a dreapta lui!🕊️ Condoleanțe și multă putere familie tale! Îmi va lua mult să mă obișnuiesc cu gândul ca nu mai ești printre noi! Alex Manoliu

 

Tragedie rutieră la nivel de trecere cale ferată

Ieri, în jurul orelor 20.05,  Manoliu Alexandru Mihai, în vârstă de 20 de ani, din localitatea Liteni, jîn timp ce se deplasa la volanul autoturismului marca Mercedes-Benz E220, acesta fiind singur în autoturism, pe DJ208A, din direcția Oraș Liteni către localitatea Roșcani, la trecerea la nivel cu cale ferată semnalizată cu sistem acustic și luminos, care se aflau în funcțiune, conducătorul auto nu a respectat semnificația culorii roșu a semaforului electric, unde și-a continuat deplasarea către DJ208C, spre localitatea Roșcani, moment în care a fost surprins și acroșat lateral dreapta de către trenul INTERREGIO 1753, care se deplasa din direcția București Nord către Suceava. Autoturismul marca Mercedes Benz, a fost distrus în proporție de 90%, iar locomotiva prezenta avarii în partea din față, respectiv cuplele de tren, plugul de animale și conductele generale de aer rupte.

În calitate de mecanic de locomotivă a fost identificat  Poenaru Georgică, care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Acesta a fost și testat la intrarea în serviciu, la ora 11:45, la Depoul Călători București. De asemenea, călătorii care se aflau în trenul IR 1753 nu au suferit leziuni.

În urma producerii evenimentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto marca Mercedes-Benz E220, respectiv numitul Manoliu Alexandru Mihai, în vârstă de 20 de ani, din localitatea Liteni, jud. Suceava.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul savârşirii infracţiunii de  „ucidere din culpă”, faptă prev. și ped. de art. 192 alin. (2) din Codul Penal.