ACTUALITATENAȚIONAL

Victima de la Mangalia a fost omorâtă în camera de hotel și ascunsă într-un geamantan

Duminică, 6 august a.c., o tânără a fost găsită moartă în Parcul Tosca din Mangalia. Victima prezenta urme de violență pe corp. Potrivit primelor informații, tânăra în vârstă de 18 avea urme de violență pe corp. Unii localnici susțin că tânăra ar fi fost agresată sexual și apoi ucisă. Tânăra ar fi fost din Vaslui, iar polițiștii au identificat deja un posibil suspect. De fapt, o suspectă, tot de 18 ani, și este chiar amica ei cu care a venit să muncească pe litoral. Crima a avut loc în camera de hotel unde cele două erau cazate, în Saturn.

Detalii cutremurătoate ies la iveală în cazul femeii de 18 ani omorâtă la Mangalia. Cea care i-a curmat viața este o prietenă cu care venise pe litoral să muncească. Victima avea un iubit pe care-l înșela, iar criminala era nevoită să-i acopere infidelitățile. S-au certat iar, în cele din urmă, a omorât-o în camera de hotel unde erau cazate, în Saturn. A pus-o într-un geamantan, iar apoi a plecat în parc, unde a lăsat cadavrul sub o bancă, revenind la unitatea de cazare. Suspecta și-a recunoscut fapta.

Ce spun reprezentanții IPJ

”Ca urmare a sesizării din data de 6 august a.c., cu privire la faptul că o persoană de sex femeiesc a fost găsită decedată într-un parc din municipiul Mangalia, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța este abilitat să comunice următoarele:

La data de 6 august a.c., în jurul orei 05.30, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au fost sesizați cu privire la faptul că, într-un parc din municipiul Mangalia, se află cadavrul unei persoane de sex femeiesc.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă.

Cadavrul prezenta urme de violență, echipajul medical declarând, ulterior, decesul.

În cauză au fost efectuate cercetări și investigații de către polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului Criminalistic și Poliției municipiului Mangalia, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

În urma acestora, a fost stabilită identitatea persoanei vătămate, ca fiind o femeie, de 18 ani, din județul Vaslui.

Tot ca urmare a investigațiilor efectuate, a fost identificată și o persoană, de 18 ani, față de care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.”