GENERAL

Vicovu de Sus. Dosar penal pentru furtul a două rațe

Dosar penal pentru furtul a două rașe. A fost intocmit cauză penală pentru furt calificat.

Noaptea trecută, lucrătorii din cadrul Poliției orașului Vicovu de Sus au fost sesizați direct prin intermediul  telefonului de serviciu de către  M.  Gheorghe din orașul Vicovu de Sus,  jud. Suceava, cu privire la faptul că, două persoane de sex masculin au pătruns în curtea imobilului său de unde au sustras două rațe.

În temeiul sesizării, la nivelul subunității s-a constituit o echipă operativă, care în urma verificărilor efectuate, a constatat următoarele:

Locul faptei este situat în orașul Vicovu de Sus, str. Romană județul Suceava, apartinând numitului Marcu Gheorghe.

Din primele verificări a rezultat faptul că, două personae de sex masculin au patruns în curtea imobililul situat pe strada Romană din orașul Vicovu de Sus, escaladând gardul care împrejmuiește imobilul și au sustras două rațe, din curtea locuinței.

Cu ocazia verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că, cele doua persoane care au comis fapta se numesc B. Gheorghe, domiciliat în orașul Vicovu de Sus și M. Elvis domiciliat în orașul Vicovu de Sus. .

În cauză s-a întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiuunii de „furtul calificat”, faptă prev. și ped. de art. 228, alin. (1) comb. cu art. 229, alin. (1), lit b),   și d) și alin. (2)  lit. b) din Codul Penal.