SPORTULTIMA ORĂ

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi: Premiem performanța sportivă!

,, Premiem performanța sportivă! Suceava are campioni și vicecampioni naționali, iar pentru bucuria pe care ne-au oferit-o, astăzi i-am premiat pe o parte dintre aceștia,, a declarat viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi.

Echipa de rugby U20 a Liceului cu Program Sportiv – Clubul Sportiv Școlar a obținut titlul de Campioană Națională. Aceasta are în componență 28 de sportivi și 2 profesori antrenori. (1000 de lei fiecare)

Echipa de handbal masculin a Clubului Sportiv Universitar Suceava la categoria Junior I a obținut titlul de Vicecampioană Națională. Aceasta are în componență 16 sportivi și 2 profesori antrenori. (700 de lei fiecare)

Echipa de handbal masculin Junior I a Liceului cu Program Sportiv a obținut locul I în cadrul Turneului Final Speranța. Aceasta are în componență 16 elevi și 1 profesor antrenor. (500 de lei fiecare)

,, Îi felicit pe fiecare în parte pentru rezultatele obținute și îi asigur că vom investi în infrastructura sportivă și în sportivii suceveni. De asemenea, vom sprijini și fotbalul sucevean și vă asigur că Suceava va avea echipă de fotbal,, a transmis Harșovschi.