LOCALPOLITICULTIMA ORĂ

Viceprimarul PSD, Adrian Juravle din Vicovu de Sus și soția s-au împrumutat cu bani de la bancă numai să rămână cocotati în politică. Nevasta a ajuns consilier județean

Viceprimarul PSD, Adrian Juravle din Vicovu de Sus și soția, Elena Juravle  s-au împrumutat cu bani de la bancă numai să rămână  în politică.

Dacă soțul a candidat din partea social democraților pentru funcția de primar la alegerile locale din 9 iunie, soția a fost trecută  pe lista pentru Consiliul Județean.

Dacă bărbatul nu a ajuns edil, nevasta acestuia a ajuns consilier județean. Împrumutul pe care l-au făcut în acest an la CEC BANK , așa cum se poate vedea pe declaratia de avere, esteste de 78.000 de lei, fiind scandet in 2028.

Declaratia de avere depusă in 2024  la BEJ Suceava arată că Elena Juravle este secretar șef la Liceul Tehnologic în orașul Vicovu de Sus deși în realitate funcția este de secretar așa cum susține chiar soțul acesteia în declarația sa de avere.

În același document oficial, Elena Juravle arată că deține patru suprafețe de teren:unul achiziționat prin contract de vânzare-cumpărare iar celelalte trei sunt moștenire. De asemenea deține o clădire din 2005 în suprafață de 195 mp și o anexă cu o suprafață de 162 mp.

De la Liceul Tehnologic, consilierul județean ales a încasat salariul de 50552 lei în timp ce soțul ca viceprimar salariul de 99.159 lei. De asemenea din intermedieri asigurări a băgat în buzunar 69.638 lei.

La Secțiunea Bunuri Mobile din declaratia de avere, Elena Juravle nu a trecut niciun autoturism. În schimb pe declaratia de avere a soțului apare că familia Juravle deține un VW Golf, un Mercedes-Benz E 220, Jeep Cheroke dar și  patru utilaje agricole: două tractoare și două mașini agric