administratie

Viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi: Au început lucrările de modernizare din zona Gării Burdujeni

Viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi a anuntat ca au fost demarate lucrari de modernizare in zona Garii Burdujeni. Acestea vor cuprinde reabilitarea esplanadei din zona garii, unde se afla in prezent statia de autobuz.

Proiectul include inlocuirea pavajului existent, montarea unor banci si modernizarea statiei pentru calatori de pe strada Jean Bart.

Lucian Harșovschi, Viceprimar Mun. Suceava:

“Am gasit si acest chiosc pe domeniul public, am verificat si se pare ca nu are contract cu primaria si il vom ridica si sunt foarte multe astfel de cazuri in municipiul Suceava, unde intram cu modernizari si face tot ce este nevoie. Ati vazut si dumneavoastra, cei de la Asociatia de Proprietari de aici de la gara sunt gospodari si se implica si ei atunci cand noi ajungem cu programul de modernizare a Sucevei de la scara blocului.”

Proiectul face parte dintr-o serie de actiuni de imbunatatire a infrastructurii municipiului Suceava care are ca obiectiv cresterea calitatii vietii locuitorilor.

Lucian Harșovschi, Viceprimar Mun. Suceava:

“Ramane si o restanta. Noi modernizam tot ce inseamna zona garii, ati vazut si dumneavoastra, statia, alveole, banci si asa mai departe, in schimb, ramane o lucrare restanta. Modernizarea parcarii si a acestui parc de la Gara din Burjudeni.”

Autoritatile locale au facut demersuri la Ministerul Transporturilor pentru preluarea și modernizarea parcarii si a parcului, această zona fiind, potrivit viceprimarului, „poarta de intrare in municipiul Suceava”.