administratie

Viceprimarul Lucian Harșovschi: Programul de modernizare a Sucevei de la scara blocului este implementat și în Zamca

Esplanada din cartierul Zamca, de pe strada Octav Băncilă, a fost reabilitată. Viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi, a făcut un anunț în acest sens, în cursul zilei de vineri, 17 mai.

Potrivit datelor tehnice prezentate de viceprimar, suprafața de pavaj este de 326 mp, la care se adaugă 36 de metri de bordură mare și 23 de metri de bordură mică, precum și trepte care, însumate, au o lungime de 105 ml.

Continuăm reabilitarea treptelor și a zonelor pietonale din municipiul Suceava. La fel ca la celelalte esplanade din Suceava unde am intervenit, și aici am putut interveni după rezolvarea problemelor juridice asupra cotei indiviză, cu proprietarii (terenului din apropierea blocurilor – n.red.). Am intervenit pentru a reabilita și esplanada din cartierul Zamca, strada Octav Băncilă și după cum se vede, sunt aproape de finalizare lucrările, iar în perioada următoare vom continua lucrările în Zamca cu strada Ion Neculce și cu celelalte străduțe în așa fel încât programul de modernizare a Sucevei de la scara blocului să fie implementat și aici”, a declarat Lucian Harșovschi. Referindu-se la implementarea acestui program, el a precizat că pe strada Octav Băncilă va fi asfaltată și o parcare auto din spatele unui bloc de locuințe spre care este pavat deja un acces