administratieULTIMA ORĂ

Viceprimar PSD al comunei Hânțești votat cu 11 voturi din 13. Candidatul propus de PNL a obținut doar două voturi

Viceprimar PSD al comunei Hânțești votat cu 11 voturi dn 13. Candidatul propus de PNL a obținut doar două voturi.  UAT Hânțești a avut astazi prima ședință ordinară a noului Deliberativ Local convocat de către  primarul comunei Daniel Olariu.

Pe ordinea de zi, printre alte proiecte, s-a aflat proiectul de hotărăre privind organizarea comisiilor de specialitate ale C.L. și alegerea viceprimarului comunei Hănțești. În cazul ședinței de propunere a viceprimarului, au fost fîcute două propuneri; prima  a venit din partea consilierului local Pînzariu Marius – Ionuț pentru candidatul PNL,  Baltariu Ilieș și a doua propunere a venit din partea primarului PSD,  Daniel OLARIU în persoana consilierului local Ioan Moțoc.

Trebuie precizat că Baltariu Ilieș a fost candidatul PNL la funcția de primar al comunei Hânțești la scrutinul electoral din 9 iunie 2024.

După votarea prin vot secret a celor două candidaturi, în urma rezultatului a fost ales viceprimar al comunei Hănțești, domnul consilier Ioan Moțoc cu un număr de 11 voturi din totalul de 13 consilieri, pe locul secund a fost domul consilier Ilieș Baltariu cu 2 voturi.

Edilul comunei Daniel Olariu  a  mulțumit consilierilor locali pentru alegerea în funcția de viceprimar a consilierului local  Ioan Moțoc. Potrivit primarului, acesta  a demonstrat până în prezent în calitatea pe care a avut-o de consilier local și viceprimar din anul 2017 – 2024, ca este o persoana implicata în toate activitățile administrative ale comunității.