POLITICULTIMA ORĂ

Verzii suceveni: Utilitățile au devenit un lux din cauza scumpirii lor și a proastei gestionări a situației, pe acest segment, de către clasa politică

Partidul Verde filiala județeană Suceava consideră că utilitățile au devenit un lux din cauza scumpirii lor și a proastei gestionări a situației, pe acest segment, de către clasa politică.

Cea mai frumoasă și cea mai puternică putere este cea politică, iar dacă nu ști să o aplici, să o dezvolți, riști să duci un poporul la limita sărăciei.

În secolul XXI când gazul metan îl găsești în pământ și doar îl extragi cu aceiași tehnologie ca în anii ’80, când energia electrică o produci la fel ca acum 40 de ani în urmă, iar carburanții auto au o rețetă de producere veșnică, atunci scumpirile nu-și au rostul, doar dacă nu se urmărește înfometarea unei națiuni.

Este de necrezut cum cineva care utilizează o infrastructură pe care nu el a construit-o, face căruțe de bani fără ca guvernul să-i spună un cuvințel, să-l atenționeze sau să-l sancționeze dur.

Nicio companiei, nicio multinațională, care ne distribuie energie electrică, gaz metan sau motorina de la pompă, nu a pus umărul la construirea actualei infrastructuri, iar atunci ceva     nu-i în regulă, ceva nu bate și ne face să credem că tot ceea ce se întâmplă a fost premeditat, cu un singur rezultat, adică de a ne umili și de a ne supune permanent.

 

Dan Acibotăriţă, preşedinte al Partidului Verde

Filiala jud. Suceava