BREAKING NEWSPOLITICSTIREA TA

Verzi suceveni: Suntem pentru promovarea muncii, a Sfintei Familii, promovarea tradițiilor noastre populare, promovarea credinței, promovarea istoriei noastre

 

În ultimele 16 luni, Partidul Verde s-a dezvoltat, a crescut, intrând în rândul partidelor politice măsurate în sondaje de opinie. De la 0,52 la sută, cât aveam în iunie 2022, astăzi, verzii, au ajuns la 3 procente.

Prin unitate, înțelepciune și multă muncă, în 2024 Partidul Verde poate intra în Parlamentul European, în Parlamentul Românie, cu alte cuvinte poate face o figură frumoasă la alegeri. În schimb, dacă se merge pe diferite orgolii, pe trădări și alte acțiuni negative, acel 3 la sută se poate transforma repede de tot în 0,52 la sută.

Noi, verzii suceveni, mergem pe drumul nostru.

Fără groapă de gunoi pe Mestecăniș, fără furt de lemn, dezvoltarea turismului pe bune (nu cu cifre scoase rapid din ”burtă” pentru a da bine la aplaudaci), acordarea de sprijin, de susținere pentru cei care trăiesc în zonele de munte greu accesibile (trebuie avut un respect pentru asemenea oameni), dezvoltarea agriculturii sucevene, un control mai riguros în piețele sucevene, în magazinele multinaționale din județul Suceava pentru a proteja producătorii locali (nu promovarea minciunilor de genul ”că totul este bine” pe care le vând actualii guvernanți).

Noi, verzii suceveni, suntem pentru promovarea muncii, a Sfintei Familii, promovarea tradițiilor noastre populare, promovarea credinței, promovarea istoriei noastre milenare, promovarea respectului față de țăran, față de tinerii care învață, toate acestea trebuie puse, aduse, în zona normalului, a firescului. Cu toții vrem o natură verde, curată, primitoare, cu păduri plăcute, magazine pline cu hrană curată, sănătoasă, cu locuri de muncă bine plătite, adică vrem lucruri normale, demne de secolul în care trăim.

 

Dan Acibotăriţă, preşedinte al Partidului Verde

Filiala jud. Suceava