SĂNĂTATE

Foto/Veniți și donați sânge, de Mărțișor!

Anul acesta, donarea de sânge organizată de Andreea Huțuleac, este de 1 Martie, de Mărțișor.
Printre cei care vor participa la eveniment se află Bogdan Nicolae Pintilie – președintele Partidului Neamul Românesc, filiala Suceava, Ninel Peia – președinte al Partidului Neamul Românesc și fost candidat la președinția României, general de brigadă Constantin Onișor – secretar general al Partidului Neamul Românesc, alți generali și cadre militare, membri ai Partidului Neamul Românesc. Este pentru prima dată în țara noastră când un partid politic este acceptat să fie partener al unui astfel de eveniment.
În aceste momente în care, atât de contradictoriu, se îmbină bucuria venirii primăverii cu înăsprirea condițiilor de viață pentru noi toți și cu spectrul războiului, acest eveniment nu poate fi decât semnul unității pe care ne-o dorim cu toții. Sângele dvs., dragi suceveni, va salva multe vieți în această primăvară.
Mulți sunt cei care i-au sprijinit pe Andreea Huțuleac și Bogdan Nicolae Pintilie, în demersul lor de a realiza această mare acțiune de donare de sânge. Și sperăm ca prezența unui mare patriot și spirit civic, precum Ninel Peia, să fie un imbold pentru toți concitadinii noștri. Le mulțumim tutor celor care au ajutat la realizarea evenimentului (…) și celor care au promovat această donare de sânge online, în mediile de socializare. Vâ mulțumim și dvs., anticipat, dragi suceveni, pentru atitudinea voastră de mare omenie!
Bine ai venit, Primăvară, bine ai sosit, bătrân și mereu copilandru Mărțișor!