LOCALPOLITIC

Vasile Rîmbu: Prezența masivă la vot legitimează primarul. Această victorie mă bucură și mă responsabilizează

”Vreau să mulțumesc tuturor celor care au ieșit duminică la vot, dar și celor care nu au votat. Le mulțumesc celor care m-au votat, precum și celor care nu m-au votat. Prezența masivă la vot legitimează primarul care va intra în funcție în mod oficial undeva la mijloculu lunii octombrie.

Mulțumesc, de asemenea, echipei mele de consilieri care au muncit cot la cot cu mine. Nu a fost o luptă foarte ușoară, contracandidații mei au fost redutabili și, desigur, și echipele lor.

Aș vrea să declar că această victorie, deocamdată presupusă, nu doar mă bucură, ci mă și responsabilizează. Noi avem un proiect foarte ambițios, pe care l-am prezentat în campania electorală – Facem Suceava Bine. Desigur, nu o putem face noi singuri, eu și echipa mea, provocarea va fi pentru întreaga comunitate, pentru că sunt anumite priorități și provocări. NU trebuie să pierdem din vedere faptul că, chiar dacă nu ne face plăcere, nu suntem într-un mediu foarte prielnic din punct de vedere al atomsferei care există în jurul nostru și dacă avem în vedere prioritățile economico-sociale este absolut nevoie să conlucrăm, indiferent de culoarea politică.

Am toată convingerea că preluarea mandatului de la actualul primar se va face la modul cel mai civilizat, cel mai corect, în interesul Sucevei. Mă refer la proiectele aflate în derulare sau în pregătire, pe care noi nu le vom ignora, ci le vom prelua pentru punerea lor în fapt”, a declarat viitorul primar al Sucevei, Vasile Rîmbu.

Acesta a mai spus că duminică noaptea a fost felicitat de cei doi contracandidați ”cu șanse”, actualul viceprimar Lucian Harșovschi și Marian Andronache. ”Le mulțumesc și aș vrea să conlucrăm în mandatul care ne așteaptă, tocmai în binele sucevenilor”, a spus Vasile Rîmbu.

El crede că a contat în această campanie faptul că s-a legitimat în fața sucevenilor cu ceea ce a făcut în trecut și în același timp a transmis că va promova o administrație corectă și în același timp foarte deschisă față de cetățeni.