POLITICULTIMA ORĂ

Valerică Gherasim, profesor și antrenor de lupte greco-romane, s-a alăturat echipei lui Lucian Harșovschi – candidatul PNL la Primăria Municipiului Suceava

Valerică Gherasim, profesor și antrenor de lupte greco-romane s-a alăturat echipei lui Lucian Harșovschi, candidatul PNL la Primăria Municipiului Suceava.

Valerică Gherasim este profesor și antrenor de lupte greco-romane, activând în CSM Suceava din 1974, dar are și experiență administrativă, fiind consilier local al municipiului Suceava.

Ca antrenor, Valerică Gherasim a obţinut peste 400 de medalii şi a format şi promovat sportivi care au ajuns campioni naţionali şi care au participat şi obţinut medalii la campionatele europene şi mondiale.

Ca sportiv, Valerică Gherasim a obţinut locul III pe ţară la individual şi locul II cu echipa, iar în mai multe rânduri a fost printre primii şase luptători din România.

“M-am alăturat echipei întrucât cred în Lucian Harșovschi și îl văd cel mai potrivit pentru a ocupa funcția de primar al municipiului Suceava, motiv pentru care îl susțin.

Am venit în această echipă de dragul lui Lucian, pentru că am avut o colaborare foarte bună cu el și cred că va continua să facă lucruri și mai bune pentru orașul nostru. Este tânăr, este ambițios, este omul care îți ascultă problemele și își oferă sprijinul necondiționat. Lucian este om de cuvânt și cred că acest lucru este foarte important în zilele noastre”, a spus Valerică Gherasim.

La rândul său, Lucian Harșovschi i-a mulțumit acestuia pentru încredere. „Cu siguranță va avea un cuvânt important de spus în motivarea sportivilor începători, avansaţi şi de performanţă, dar și în promovarea tuturor sporturilor, în rândul tuturor sucevenilor, de la mic la mare. Suceava întinerește! Și nu vorbim despre vârstă, ci despre atitudine”, a conchis Lucian Harșovschi.

𝐂𝐎𝐌𝐀𝐍𝐃𝐀𝐓 𝐃𝐄 𝐏𝐍𝐋 𝐅𝐈𝐋𝐈𝐀𝐋𝐀 𝐒𝐔𝐂𝐄𝐀𝐕𝐀, 𝐂𝐎𝐃 𝐀𝐄𝐏 𝟐𝟏𝟐𝟒𝟎𝟎𝟏𝟓