ACTUALITATEULTIMA ORĂ

Urmarit in trafic de politisti. Care a fost motivul

Ieri,  în jurul orelor 17.30, patrula de siguranță publică din cadrul Poliției Mun. Rădăuți a observat în trafic  un autoturism ce nu avea plăcuțe de înmatriculare , motiv pentru care s-a procedat la urmărirea acestuia, oprindu-l pe str. Mihai Viteazul.

În momentul observării autospecialei de poliție, conducătorul auto a oprit pe partea dreaptă și a coborât din autoturismul în cauză, identificat ulterior ca fiind un AUDI A8 de culoare maro,  încercând să părăsească zona unde a fost depistat, fiind însă interceptat și legitimat.

În urma verificărilor efectuate s-a constat faptul că la 02.02.2022, la orele 13:45, , Baicu Romeo-Marian de 21 ani din oraș Dolhasca i s-au reținut certificatul de înmatriculare și plăcuțele de înmatriculare ale autoturismului sus-menționat.

Având în vedere cele constatate, Baicu Romeo-Marian a fost condus la sediul Poliței Mun. Rădăuți în vederea întocmirii actelor procedurale.

Totodată, conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o valoare de 0,00 mg/L alcool pur în aerul expirat.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul neînmatriculat” faptă prev și ped. de art. 334 alin. (4) din Codul penal.