ANUNȚULTIMA ORĂ

”UN ZAMBET PENTRU DIANA!. Actiune de strangere de fonduri

”UN ZAMBET PENTRU DIANA!” este o actiune de strangere de fonduri organizata maine, 29 iunie 2022, orele16,00-17,30, la Scoala Gimnaziala Nr. 1 Suceava, de elevii clasei a VII-a A sustinuti de parinti si prof. diriginte Tamara Brutaru.
Diana Mihalache, are nevoie de o operatie speciala si foarte urgenta la coloana verterbrala care costa 25000 euro. Diana a incheiat clasa a VI-a cu media 10, chiar daca in ultimii ani a fost foarte bolnava, avand diabet insulino-dependent si scolioza malformativa in S. Acum ea poarta corset, dar una din coaste ii atinge plamanul existand riscul ca acesta sa fie perforat. Operația de urgență poate fi efectuată în București, la Brain Institute, o clinică privată care deține un robot performant cu ajutorul căruia intervenția chirurgicală poate fi realizată în siguranță și cu succes.
,,Haideti sa ne mobilizam pentru DIANA! Orice donatie este binevenita! Va asteptam maine in fata scolii, intre orele 16,00-17,30! Multumim daca distribuiti prietenilor vostri!,, este mesajul colegilor Dianei pe pagina de facebook.