ACTUALITATE

Un tir și o Mazda, ambele din Ucraina, coliziune pe DN 2. Șoferița de pe autoturism a ajuns la spital

Poliția orașului Siret, a fost sesizată prin SNUAU 112  că pe DN2 a avut loc un accident de circulație, iar o persoană a suferit leziuni fizice. În urma impactului conducătorul autoturismului MAZDA a rămas încarcerată, dar conştientă. A rezultat vătămarea corporală a susnumitei, care a fost fost preluată de ambulanță și transportată la Spitalul Judeţean Suceava pentru îngrijiri medicale având diagnosticul de „fractură membru inferior drept”.

La 13.04.2022, ora 06.15, Irichuc Anatol, de 61 ani, cetățean ucrainean, conducea autotrenul marca MERCEDES ACTROS pe DN 2, direcția Or Siret – Suceava si a intrat în coliziune frontală cu  autoturismul MAZDA condus de către Kiril Aleksandra, de 35 ani, cetățean ucrainean, pe direcţia Suceava – Siret. Conform declarației conducătorului autotrenului,  autoturismul Mazda a  pătruns nejustificat pe sensul opus de mers probabil din cauză că, conducătorul auto a adormit la volan.

În urma impactului conducătorul autoturismului MAZDA, Kiril Aleksandra a rămas încarcerată, dar conştientă. A rezultat vătămarea corporală a susnumitei, care a fost preluată de ambulanță și transportată la Spitalul Judeţean Suceava pentru îngrijiri medicale.

Conducătorul autotrenului a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ și a fost condus la Spitalul de Boli Cronice Siret pentru a i se recolta probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Conducătoarea auto Kiril Aleksandra nu a putut fi testată cu aparatul alcooltest dar i-au fost recoltate probe biologice de sânge la UPU Suceava.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”.