ACTUALITATELOCALULTIMA ORĂ

Un tanar din judetul Suceava s-a inecat la Costinesti

Un tanar de 25 ani din judetuL Suceava s-a inecat in aceasta dimineata la Costinesti. Barbatul a fost scos la mal de catre turisti. In momentul sosirii echipajelor de interventie, tanarul era inconstient si in ciuda manevrelor de resuscitare a fost declarat decesul.

Tânărul a vrut să facă o baie în mare în jurul orei șase dimineața, ignorând faptul că valurile erau foarte mari.

La un moment dat, tânărul în vârstă de 25 de ani nu a mai reușit să iasă din apă, astfel că a fost scos de turiștii care se aflau pe plajă și care au sunat la numărul de urgență 112.

La locul tragediei s-au prezentat un echipaj SMURD B şi o ambulanţă a Serviciului Judeţean.

Bărbatul era inconştient, iar cadrele medicale au început manevrele de resuscitare. Cu toate eforturile depuse de aceștia, nu s-a mai putut face nimic în afară de a se constata decesul tânărului, din judeţul Suceava.

În continuare, este arborat steagul roșu în toate stațiunile din sudul litoralului, astfel că scăldatul și înotul sunt strict interzis.

Încă trei persoane s-au înecat în Eforie Nord și Saturn

Luni, alte trei persoane s-au înecat în mare: un tânăr la Saturn, un salvamar şi un turist pe care a încercat să-l salveze, la Eforie Nord.

Cei doi bărbați din Ialomița și Dâmbovița s-au înecat în mare luni, în Eforie Nord. Unul dintre aceștia era salvamar.

Conform ISU Constanța, cei doi au fost scoți la mal din mare de către salvamari, în stațiunea Eforie Nord. La locul tragediei au intervenit echipaje ale SMURD și SAJ Constanța.

Ieri, alte trei persoane s-au inecat pe litoral. Un tanar tot din Suceava a murit la Saturn. De asemenea, un salvamar si victima pe care incerca sa o salveze au decedat in Eforie Nord.