ACTUALITATELOCAL

Un tanar de 19 ani, din Milisauti , fara permis de conducere, s-a ales cu dosar penal

Un tanar de 19 ani, din Milisauti , fara permis de conducere, s-a ales cu dosar penal.  Astazi,  ora 03:00,  Crăciunescu Mihai, în vârstă de 19 ani din oraș Milișăuți, , a condus autoturismul marca OPEL pe DN 2H, pe raza orașului Milișăuți, din direcția municipiului Suceava către mun. Rădăuți, jud. Suceava, iar la un moment dat, într-o curbă spre dreapta, nu a adaptat viteza la condițiile de drum umed, a pierdut controlul asupra direcție de deplasare, a intrat pe sensul opus de ciruculație, pe acostament după care a  lovit cu partea din dreapta-spate a autoturismului un copac care era amplasat în fața gardului unei locuințe din oraș Milișăuți, jud. Suceava.

În urma producerii accidentului a rezultat rănirea conducătorului autoturismului,  numitului Crăciunescu Mihai în vârstă de 19 ani, care a fost transportat la Spitalul Rădăuți, unde i s-a stabilit următorul diagnostic : „traumatism coloană”.- rănit ușor

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind negativ, iar ulterior i s-a recoltat o probă de sânge  în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate în baza națională a Poliției Române s-a constatat faptul că susnumitul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

S-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă,  faptă  prev. şi ped. art. 196 alin. (2), rap. la art. 194 alin. (1) lit. b) din Codul Penal și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, faptă prev. și ped. de art. 335, alin.1 din Codul Penal.