ACTUALITATE

Un tânăr de 17 ani a MURIT, alți 7 au ajuns la spital în urma unui accident grav . S-a activat Planul Roșu de Intervenție

Un tânăr de 17 ani a murit, iar alți șapte tineri au fost răniți și duși la spital, după un grav accident produs marți seară pe raza localității Petriș, județul Bistrița-Năsăud. Din cauza gravității evenimentului, s-a declanșat Planul Roșu de Intervenție.

Echipajele de intervenție au găsit nouă persoane, dintre care opt au fost implicate în accidentul soldat, din păcate, cu decesul unui tânăr în vârstă de 17 ani, găsit cu leziuni incompatibile cu viața, a transmis ISU Bistrița, potrivit timponline.ro.

Celelalte persoane implicate în accidentul rutier au fost preluate de echipajele medicale, stabilizate și transportate la UPU SMURD Bistrița, după cum urmează:

  • echipajul de terapie intensivă mobilă – o victimă de 17 ani, cod roșu

  • un echipaj aparținând Serviciului de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud – un tânăr de 17 ani, cod galben

  • echipaj de prim ajutor SMURD – o tânără de 17 ani, cod galben

  • autospeciala de transport victime multiple – doi tineri de 17 ani, cod verde; un tânăr de 19 ani, cod verde; un tânăr, cod galben.

A noua persoană găsită la locul accidentului a fost cea care a acordat primul ajutor victimelor și a solicitat intervenția echipajelor de specialitate.

ISU Bistrița-Năsăud a pus la dispoziție un microbuz pentru transportul de la UPU SMURD Bistrița la locul accidentului a personalului unității medicale: 3 medici și 2 asistenți medicali.