ACTUALITATEBREAKING NEWSLOCAL

Un tanar a incercat sa isi ia viata. Cum a fost salvat la timp

Un tanar a incercat sa isi ia viat. Ieri, la  ora 16:43, Poliția mun. Suceava a fost sesizată direct de către lucrătorii din cadrul Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Suceva cu privire la faptul că L. Al. din Suceava  a intenționat să își suprime viața, fapt pentru care a fost transportat în unitatea spitaliceasca.

Tanarul  locuiește singur în mun. Suceava, strada Gheorghe Doja jud. Suceava și suferă de o stare de depresie profundă.

La data de 23.11.2022 în jurul orei 15:45 acesta a luat legătura cu un prieten, ocazie cu care i-a relatat faptul că intenționează să-și suprime viața întrucât nu își mai suportă viața, în acest sens ingerând aprox. 20 de tablete farmaceutice. În acest context, prietenul victimei a apelat SNUAU 112 solicitând intervenția unui echipaj de ambulanță la adresa acestuia din mun. Suceava.

La fața locului, a  fost preluat de la adresa de domiciliu, fiind conștient, letargic și necoerent în vorbire, ulterior fiind transportat la secția UPU în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Ca diagnostic prezumtiv,  intoxicație voluntară cu o substanță necunoscută în scop autolitic, stare somnolență, tulburare de vorbire, rămâne internat sub supraveghere.

În cauză sunt efectuate cercetări de către lucrătorii Poliției mun. Suceava, B.I.C, sub aspectul săvârşirii infracţiunii vătămare corporală din culpă, faptă prev. și ped. de art. 196 alin. 1 din Codul penal, cauza urmând a fi soluționată procedural.