ACTUALITATENAȚIONALULTIMA ORĂ

Un sucevean care a omorât doi oameni, ,,zace” în Spitalul Pădureni-Grajduri. Priviți aceste desene făcute de el! „Este o consecință a instalării unei acțiuni malefice!”

Un sucevean catalogat ca un criminal periculos  care se află la Spitalul Pădureni-Grajduri realizează adevărate opere de artă. Individul care a omorât doi oameni realizează desene destul de ciudate, din punctul unora de vedereUnul dintre criminalii periculoși de la Pădureni-Grajduri realizează adevărate opere de artă.

Recent, prof. univ. dr. Călin Scripcaru a postat pe rețelele de socializare câteva fotografii cu desenele realizate de criminal. Reporterii BZI au aflat că profesorul ar fi vrut să cumpere câteva lucrări realizate de criminal, însă acesta ar fi spus că nu vrea să le vândă, pentru că a muncit foarte mult la ele.

De loc din județul Suceava, bărbatul se află internat la Grajduri de mai bine de 8 ani. Înainte să ajungă acolo, el a omorât un bărbat și o femeie. Acesta suferă de o afecțiune psihică gravă, iar, prin desen, reușește să se exprime.

Energii malefice?

„Fără să fiu specialist în boli psihice, pot spune că prezența formelor tăioase, mai ales la măști, dar și a unor structuri simbolice care țin de teritoriul imagistic al religiilor străvechi mă fac să cred că personajul a cochetat cu practici oculte/magice, cu sau fără știință, și a intrat în zona de influență a unor forțe distructive. Aspectele chimice care se declanșează în corpul pacienților reprezintă o consecință a instalării unei acțiuni malefice, pentru că totul este energie și informație”, a precizat prof. univ. dr. Cristian N. Ungureanu, prorector al Universității de Arte „George Enescu”. pentru bzi.ro;

Unele persoane cu probleme psihice realizează adevărate opere de artă

Trebuie precizat că bărbatul desenează diferite figuri, unele dintre ele demonice, și folosește uneori simboluri interzise. El nu se axează doar pe acest fel de desene. A realizat de-a lungul timpului diferite portrete, unele dintre ele ale unor domnitori români.

Din câte se pare, există multe persoane cu probleme psihice care realizează desene de-a dreptul uluitoare. Aceste persoane sunt mai atente la detalii și au foarte multă răbdare, motiv pentru care lucrările lor sunt catalogate drept spectaculoase, arata bzi.ro.