BREAKING NEWSNAȚIONAL

Un sucevean al cărui document de identitate era expirat a încercat să iasă ilegal din România, în speranța că va ajunge în Belgia

Un sucevean al cărui document de identitate era expirat a încercat să iasă ilegal din România, în speranța că va ajunge în Belgia.

Sâmbătă, 17 septembrie a.c., în jurul orei 18.30, polițiștii de frontieră sătmăreni au observat o persoană care se deplasa pe jos, din România în Ungaria, ocolind clădirea SPF Petea, fără a se prezenta la controlul de frontieră. Persoana a fost oprită pe sensul de intrare în România și condusă în incinta PTF Petea pentru clarificarea situației.

Din primele verificări s-a stabilit că este vorba despre un cetățean român în vârstă de 21 de ani, din județul Suceava. Tânărul a declarat că dorea să ajungă în Belgia, dar nu s-a prezentat la controlul de frontieră pentru a ieși legal din România întrucât documentul lui de călătorie (cartea de identitate) era expirat. Dar totuși, s-a gândit să încerce să iasă ilegal din țara noastră. Acu este cercetat pentru ieșire din țară prin trecere ilegală a frontierei de stat.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.