ACTUALITATEadministratieLOCALULTIMA ORĂ

Un secol de viață. Localnică din Milișăuți sărbătorită de autoritățile locale

O localnică din orașul Milișăuți a împlinit 100 de ani. Autoritățile locale au decis să sărbătorească ziua femei. Edilul Vasile Cărare și Consiliul Local îi urează sănătate și mulți ani frumoși.
,,Astăzi am avut bucuria de a participa la aniversarea a 100 de ani de viață, de a-i înmâna o diplomă de onoare, un tort aniversar și de a-i ura „La mulți ani ” doamnei Hortensia Dumitrescu, o mamă,bunică,străbunică împlinită,care a reușit să ducă o viață frumoasa alături de familie, cu copii, nepoți, strănepoți, în credință și dragoste de semeni.
Emoționați, alături de Părintele Paroh, de Dnul Viceprimar, de colegi din primărie, de familia lărgită, de vecini și prieteni i-am cântat un sincer La Mulți Ani si ne-am încărcat de povețele primite de la bunica Hortensia.
Felicitări familiei pentru grija deosebită ce i-o poartă, și pentru că ne-a oferit ocazia de a participa la această aniversare deosebită.
Multă sănătate și mulți ani frumoși, doamna Hortensia, din partea Primăriei Milișăuți și a Consiliului Local Milișăuți,, arată primarul Vasile Cărare
 Femeia își păstrează momentele imortalizate pe peliculă de-a lungul vieții.