BREAKING NEWSINTERNAȚIONAL

Un militar și familia lui au murit într-un teribil accident, pe o autostradă din Ucraina

Un militar ucrainean, soția lui și cei doi copii ai lor au murit pe loc, într-un teribil accident rutier, pe autostrada Jîtomîr-Cernăuţi. Soldatul venise acasă de pe front pentru câteva zile, iar acum familia îl conducea la gară, nevoit fiind să plece din nou în zona de conflict.

Este doliu în Clișcăuți, un sat din raionul Hotin, regiunea Cernăuți, după ce o întreagă familie a pierit într-un cumplit accident rutier. Nenorocirea s-a produs pe autostrada N-03 care leagă Jitomir de Cernăuţi, la intersecţia denumită „Patru cârciumi”.

Vadim Korostyuk, un militar al Forțelor Armate ale Ucrainei, în vârstă de 44 de ani, soția lui Vitalina de 40 de ani și doi copii ai lor – fiica Yana de 17 ani și fiul Rom, de 21 de ani, au murit pe loc după ce mașina în care se aflau, o Skoda Favorit, s-a izbit frontal cu un Ford Tranzit.

Mașina familiei era condusă de nepotul militarului, un băiat de 19 ani, în timp ce la volanul microbuzului se afla un șofer în vârstă de 79 de ani, din Liov. Impactul a fost fatal pentru soldat și familia lui, în timp ce șoferii au ajuns la spital în stare gravă.

Din primele cercetări la locul accidentului, se pare vinovat de producerea tragediei este șoferul microbuzului. Acesta ar fi ieșit de pe un drum secundar pe autostradă, intrând în coliziune cu Skoda familiei din Clișcăuți, se arată în raportul parchetului regional Cernăuți, potrivit publicației locale lb.ua.

Poliția continuă, însă, cercetările, pentru a stabili toate împrejurările în care s-a produs nenorocirea.