ACTUALITATELOCAL

Un localnic din Solonet a fost prins la volanul masinii in timp ce avea permisul RETINUT.Dosar de cercetare penala

Un localnic din Solonet a fost prins la volanul masinii in timp ce avea permisul RETINUT.Dosar de cercetare penala  Ieri, în jurul orei 01:55,lucrătorii din cadrul Poliției Orașului Solca și Poliției Orașului Cajvana în timp ce acționau pe raza orașului Cajvana, județul Suceava pentru creșterea gradului de disciplină rutieră au oprit pentru control autovehiculul  marca VOLKSWAGEN BORA care se deplasa D.J. 178 D pe raza or. Cajvana, având direcția de deplasare dinspre centrul orașului spre satul Soloneț.

Politistii au  identificat conducătorul vehiculului în persoana lui S.S.,  domiciliat în sat Soloneț, comuna Todirești.

Procedând la interogarea bazelor de date ale Poliției Române am constatat faptul că acesta  deține permisul de conducere, care figurează cu mențiunea reținut.

În urma investigațiilor efectuate, a rezultat faptul că susnumitului i-a fost reținut permisul de conducere la data de 28.05.2022 pe raza județului Botoșani pentru depăsire neregulamentară, fiindu-i eliberată dovada cu drept de conducere 15 zile, începând cu data de 28.05.2022 până la data de 12.06.2022.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,00/L alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ”Conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, faptă prev. de art. 335 alin. 2 teza III din Codul penal.