ACTUALITATELOCALULTIMA ORĂ

Un localnic din Iacobeni a scris un bilet de ADIO după care s-a spânzurat

Un localnic din Iacobeni a scris un bilet de ADIO după care s-a spânzurat. Familia se pregateste de inmormântare. Ieri la orele amiezii,  Poliţia Municipiului Vatra Dornei a fost sesizată prin intermediul S.N.U.A.U. 112 de către o femeie că, în zona stadionului din comuna Iacobeni a identificat cadavrul soțului ei,  de 57 ani.

Cadavrul a fost identificat într-o zonă izolată, la o distanţă de aproximativ 300 de metri faţă de locuinţa.

La data de 10.04.2022 în jurul orelor 10.30, femeia a plecat de la domiciliu către municipiul Vatra Dornei, soțul acesteia rămânând la domiciliu. Când s-a întors la domiciliu, în jurul orelor 13.30, aceasta a a găsit pe masă un bilet de adio scris de către soțul ei, în care și-a exprimat intenția de a se spânzura.

La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanță Suceava, substaţia Vatra Dornei, care a constatat decesul numitului Țurcă Irimia.

Cu ocazia examinării criminalistice a cadavrului, s-a constatat că acesta nu prezintă urme de violenţă sau leziuni, cu excepţia celor specifice morţii prin spânzurare.

Cadavrul a fost ridicat de la fața locului și depus la morga Spitalului Municipal Vatra-Dornei.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uciderea din culpă (moarte suspectă), faptă prev. de art. 192 alin. 1) din Codul Penal.