ACTUALITATEBREAKING NEWSULTIMA ORĂ

Video/Un localnic din Frumosu, a venit in Vama Siret cu mancare si paturi pentru refugiați

Un localnic din Frumosu, a venit astazi, in Vama Siret cu mâncare și pături pentru refugiați. In varsta de 70 de ani, bătrânul spune că nu a putut ramâne indiferent față de situație și a pregătit cat a putut pentru a contribui la ajutorarea refugiaților.  Omul s-a arătat indignat de reacția tarzie a autoritatilor romane, a premierului Ciucă si a liderului Organizației Județene a PNL Suceava, Gheorghe Flutur care este și președintelui Consiliului Județean Suceava  care știau că președintele Vladimir Putin  va porni ofensa impotriva Ucrainei.

,, Am vazut la televizor si mi-a fost milă. Am luat pături, pelerini si mancare, apa,dulciuri la copii si am  adus. Eu am facut armata acum 50 de ani cand rusii au invadat Cehoslovacia. Eram militar. Nu m-am gandit ca peste 50 de ani sa ajung sa traiesc asemenea zile. Mi-am luat pasaport nou. Nu am nicio stampila pe el si daca imi dau dumul …. ,, spune  cu mâhnire suceveanul.

Ce sunt de vina copii si femeile acestea?

Faptul ca prin frontiera se refugiaza mame, copii, bunici, i-a provocat compasiune si suceveanului care este dispus sa cazeze si persoane refugiate daca nu au unde se duce pana situatia se va indrepta in Ucraina.

Omul e suparat foc pe autoritati acre stiau ca se va intampla acesta. ,,Ar fi terbuit sa faca niste corturi, nu sa ingehte oamenii in frig,, mai spune suceveanul.