ACTUALITATEBREAKING NEWSULTIMA ORĂ

Video/Un localnic din Frumosu, a venit in Vama Siret cu mancare si paturi pentru refugiați

Un localnic din Frumosu, a venit astazi, in Vama Siret cu mâncare și pături pentru refugiați. In varsta de 70 de ani, bătrânul spune că nu a putut ramâne indiferent față de situație și a pregătit cat a putut pentru a contribui la ajutorarea refugiaților.  Omul s-a arătat indignat de reacția tarzie a autoritatilor romane, a premierului Ciucă si a liderului Organizației Județene a PNL Suceava, Gheorghe Flutur care este și președintelui Consiliului Județean Suceava  care știau că președintele Vladimir Putin  va porni ofensa impotriva Ucrainei.

,, Am vazut la televizor si mi-a fost milă. Am luat pături, pelerini si mancare, apa,dulciuri la copii si am  adus. Eu am facut armata acum 50 de ani cand rusii au invadat Cehoslovacia. Eram militar. Nu m-am gandit ca peste 50 de ani sa ajung sa traiesc asemenea zile. Mi-am luat pasaport nou. Nu am nicio stampila pe el si daca imi dau dumul …. ,, spune  cu mâhnire suceveanul.

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Ce sunt de vina copii si femeile acestea?

Faptul ca prin frontiera se refugiaza mame, copii, bunici, i-a provocat compasiune si suceveanului care este dispus sa cazeze si persoane refugiate daca nu au unde se duce pana situatia se va indrepta in Ucraina.

Omul e suparat foc pe autoritati acre stiau ca se va intampla acesta. ,,Ar fi terbuit sa faca niste corturi, nu sa ingehte oamenii in frig,, mai spune suceveanul.