ACTUALITATELOCAL

Un localnic din comuna Slatina, decedat in timp ce era la adunat fan

 Tragedie intr-o familie din comuna Slatina, sat Găineștu, Un barbat a decedat în timp ce se afla pe o suprafață de teren fânaț proprietatea numitului Coșarcă Neculai la adunat fân. Acum familia se pregateste de inmormantare. El alaturi de alti consateni au muncit pe o caldura infernala.

Urmează a se efectua necropsia pentru stabilirea cauzei decesului.
S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „ucidere din culpă,,.
Ieri,  Coșarcă Dumitru, Gemănaru Costel, Crețu Mihai, Gemănaru Vasile, Vițelaru Mihai, Puțuvai Vasile, Coșarcă Paraschiva, Flocea Maria și Coșarcă Mariana, toți din com. Slatina, sat Găinești, au mers la adunat fân la suprafața de teren fânaț proprietatea lui Coșarcă Neculai din aceeași localitate, împrejurări în care în jurul orei 14.00, în timp ce Coșarcă Dumitru și Gemănaru Vasile se aflau în bena autoutilitarei marca ”Volkswagen Transporter”  proprietatea lui Gemănaru Costel, care se afla parcată și așezau cu furcile fânul în bena autoutilitarei, lui Coșarcă Dumitru i s-a făcut rău, s-a dezechilibrat și a căzut din bena autoutilitarei marca ”Volkswagen Transporter” , de la o înălțime de aproximativ 2 metri, fiind solicitată o ambulanță la fața locului pentru acordarea de îngrijiri medicale lui Coșarcă Dumitru.
La fața locului a sosit o ambulanță din cadrul SAJ Gura Humorului, al cărei echipaj au constatat decesul lui Coșarcă Dumitru, iar până la sosirea ambulanței, persoanele prezente la fața locului au încercat să-i acorde primul ajutor lui Coșarcă Dumitru, însă fără rezultat.
Urmează a se efectua necropsia pentru stabilirea cauzei decesului.
S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „ucidere din culpă,,.