ANUNȚ

Un jandarm din Satu Mare a murit la 24 de ani. Sebastian ar fi suferit un infarct în timp ce dormea

Doliu la Inspectoratul Județean de Jandarmi Satu Mare. Sebastian Corodi, un jandarm de 24 de ani, s-a stins din viaţă în urma unui infarct. Tânărul, care nu era cunoscut cu probleme cardiace, a murit în somn. A fost descoperit în cursul zilei de duminică, în jurul orei 10.00.

Potrivit presasm, Sebastian era un tânăr jandarm extrem de promițător și dedicat profesiei sale. Ducea o viață echilibrată, făcea mult sport și avea mereu grijă la alimentația sa. Cauza decesului este cu atât mai greu de înțeles.

După finalizarea cursurilor Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” din Drăgășani, județul Vălcea, Sebastian a fost detașat temporar la o unitate din țară.

După care – din luna martie a acestui an – a reușit să ajungă acasă, în Satu Mare, prin detașare la Inspectoratul Județean de Jandarmi. Era foarte apreciat de colegii de arme și i s-a prevăzut o carieră strălucită. Din păcate, Dumnezeu a avut alte planuri cu Sebastian…Întregul colectiv al Inspectoratului Județean de Jandarmi Satu Mare transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeu să-l odihnească în pace!