ANUNȚ

Un jandarm a murit în timp ce dansa la o nuntă. Bărbatul, de 36 de ani, era tatăl a doi copii

Luca Viorel, un jandarm din Oradea în vârstă de 36 de ani, a murit în timp ce era la un eveniment, în weekend.

Bărbatul venise la nunta unor prieteni într-un restaurant din Beiuș alături de soția sa.

Însă din nefericire, la doar o oră după ce intrase în restaurant, lui Viorel i s-a făcut rău și s-a prăbușit la pământ în timpul dansului.

Invitații au sunat de urgență la 112, iar la scurt timp o echipă de medici au ajuns la restaurant pentru a-i oferi ajutor bărbatului de 36 de ani. Echipajul medical a constatat că Viorel suferise un stop cardiorespirator și timp de o oră i-au aplicat manevre de resuscitare. Din păcate, cadrele medicale au declarat decesul jandarmului.Bărbatul era căsătorit și avea doi copii.

„Cu durere şi regret anunţăm trecerea în nefiinţă a camaradului nostru Luca Viorel, la vârsta de 36 de ani! Viorel a fost încadrat în unitatea noastră în urmă cu 14 ani, ca și personal contractual – tâmplar, în tot acest timp îndeplinindu-și responsabil sarcinile de serviciu.

A fost cunoscut ca un familist adevărat, prieten devotat și om în adevăratul sens al cuvântului. Vestea tragică, venită fulgerător, lasă în urmă multă tristețe și durere, fiind o grea încercare pentru soția Adriana și cei doi copii”; a anunțat Jandarmeria Bihor.

Şi soţia lui Viorel a scris un mesaj emoţionant pe pagina sa de Facebook.

”Cu mare durere în suflet vă anunţ trecerea la cele veşnice a iubitului nostru Tată, Soţ, Fiu, priveghiul va fi azi şi mâine în localitatea Crâncesti la nr 13. Înmormântarea va avea loc marţi de la orele 13:00.

Doamne, grea pedeapsă pe casa mea. Iartă-l Doamne şi îl aşază în loc luminat, în loc cu verdeaţă de unde a fugit toata întristarea şi suspinarea. Eu şi copiii tăi te vom purta în suflet şi în gând pentru totdeauna”.