GENERAL

Un bărbat din Voitinel, prins când tracta o căruță cu lemne. Ce au mai găsit polițiștii

Un bărbat din Voitinel a fost oprit de polițiști în timp ce tracta cu mașina o căruță cu lemn de foc.

– La data de 10.10.2023, ora 17.20, patrula de siguranță publică din cadrul  Secției 4 Poliție Rurală Gălănești, a identificat pe un drum public din localitatea Voitinel, județul Suceava, autoturismul marca Mitsubishi, de culoare gri, înmatriculat în Marea Britanie, care tracta un atelaj încărcat cu aproximativ 2,5 mc bușteni specia fag, autovehiculul fiind condus de Beghean Dănuț, în vârstă de 34 de ani.

Din verificările efectuate s-a stabilit faptul că  Beghean Dănuț nu este posesor de permis de conducere și la momentul depistării în trafic nu deținea documente de însoțire pentru materialul lemons transportat.

În cauză, lucrătorii de poliție s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de ”Conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, faptă prev. și ped. de art. 335 alin. (1) din Codul penal, cu aplicarea art. 41 alin. (1) din Codul penal, față de autor, care se afla în stare de recidivă, fiind dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, începând cu data de 10.10.2023, ora 21.55, până la data de 11.10.2023, ora 21.55.

La nivelul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești a fost constituită o escortă care a procedat la conducerea susnumitului la CRAP din cadrul IPJ Suceava.

De asemenea, Beghean Dănuț urmează a fi sancționat contravențional conform Legii nr. 171/2010, iar materialul lemnos transportat fără documente legale de proveniență urmează a fi confiscate și se va raporta ulterior cantitatea și valoarea acesteia.

Urmare la fișa noastră de eveniment cu același număr, transmisă la data de 10.10.2023, ora 22.50, privind depistarea în flagrant a Beghean Dănuț care conducea pe un drum comunal din localitatea Voitinel, județul Suceava, autoturismul marca Mitsubishi, înmatriculat în Marea Britanie cu nr. N454CDC, fără a poseda permis de conducere, tractând un atelaj încărcat cu material lemons, raportăm următoarele:

În urma inventarierii materialului lemnos trasportat de susnumit, de către persoanalul silvic din cadrul Ocolului silvic Marginea, a rezultat o cantitate de 2,72 mc lemn foc fag, în valoare de 680 lei, care a fost confiscată și predată în custodie pădurarului din cadrul Ocolului Silvic Marginea, numitul Beghean Dănuț, fiind sancționat contravențional conform Legii nr. 171/2010.