GENERAL

Un bărbat din Siminicea, si-a pus capăt zilelor

Un bărbat din Siminicea, si-a pus capăt zilelor l-a salvat. Ieri, lucrătorii poliției orașului Salcea au fost sesizați prin SNUAU 112 de către o localnică din comuna Siminicea, jud. Suceava, că soțul său a încercat să se spânzure.

Stia s-a trezit ieri dimineață,  și a constatat că soțul său lipsește din locuință. L-a căutat prin toate camerele casei și văzând că nu este, a intrat în șura gospodăriei unde l-a găsit pe soțul său spânzurat de o grindă din interiorul acesteia. A reușit să îl coboare tăind funia cu care era legat de gât și văzând că este încă în viață, a sunat-o pe fiica sa. După sosirea acesteia, împreună l-au scos afară din șură, iar asistentul medical i-a acordat primul ajutor însă văzând că bărbatului îi dispar semnele vitale i-a solicitat soției acestuia să apeleze serviciul SNUAU 112.

Echipajul medical din cadrul SAJ Suceava sosit la fața locului, a încercat resuscitarea acestuia timp de 30 minute în fără ca acesta să răspundă manevrelor.

Cadavrul  nu prezenta urme vizibile de violență pe suprafața corporală.

Din discuțiile purtate cu membrii familiei, a reieșit faptul că cel în cauză era depresiv și a mai avut o tentativă de suicid în urmă cu 1 an de zile.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, faptă prev. si ped. de art. 192 alin. 1 din Cod Penal.