ACTUALITATELOCAL

Un barbat din Pătrăuți a vrut sa isi salveze sotia de politistii rutieri insa nu a avut noroc. Femeia s-a ales cu dosar penal

Echipajul din cadrul Poliției mun. Suceava – Biroul Rutier, care efectua activităţi de control trafic rutier pe D.N 17, jud. Suceava, în jurul orelor 15. 50 a efectuat semnalul regulamentar de oprire autoturismului marca AUDI A6,  care circula pe direcţia loc. Stroiești spre loc. Șcheia condus de o persoană de sex masculin, deoarece autoturismul circula cu viteza de 153 km/h (+53), în fara localității.
Autoturismul a oprit la aproximativ 200 de m de locul unde i s-a efectuat semnalul regulamentar de oprire, iar în momentul în acre am ajuns în dreptul acestuia, la volan se afla o persoană de sex feminin, iar pe locul din dreapta-spate se afla o persoană de sex masculin și pe locul din stânga-spate se afla o altă persoană de sex feminin.
            Procedându-se la legitimarea conducătoarei auto s-a constatat că aceasta se numeşte S.A. , de 29 ani, din Pătrăuți, jud. Suceava, căruia i s-a solicitat să ne înmâneze documentele personale și ale autoturismului, acesta înmânându-le.
De asemenea s-a procedat la legitimarea pasagerului dreapta-spate, stabilindu-se că se numește S.C.  de 33 ani din com./sat. Pătrăuți, căruia i s-a solicitat să ne înmâneze documentele personale, acesta înmânându-ne doar cartea de identitate, precizând faptul că nu deține permis de conducere.
   Totodată s-a procedat la legitimarea pasagerului stânga-spate, stabilindu-se că se numește T.A. , de  44 ani din com./sat. Pătrăuți, căreia i s-a solicitat să ne înmâneze documentele personale, aceasta precizându-ne că nu are asupra sa documentul de identitate.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că autoturismul a fost condus de  barbat  care nu deține permis de conducere, autoturismul fiindu-i încredințat sotiei.
            În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, faptă prev. şi ped. de art. 335 alin. (1) și (3) din Codul penal.